Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

ANAOKULUMUZ 3 - 6 Yaş arası çocuklar için Hizmet vermektedir.

Değiştirilebilir içerik alanı

Vizyonumuz / Misyonumuz

Özel Bahariye Anaokulu; Eğitimde bütünsel ve evrensel bir bakış açısına sahiptir. Çocuğu bağımsız bir birey olarak görür ve çocuğa özgü doğal öğrenme sürecinin farkındalığıyla eğitim verir. Çocuğun özgüvenini, bağımsızlığı ve öğrenme merakını geliştiren Montessori metodunu kullanır.

Misyonumuz;

Çocukların;
• Akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip,
• Hayal gücüne sahip ve sıra dışı düşünebilen,
• Kendi kendine yetebilen, bağımsız, öz güveni yüksek, mutlu ve zevk aldığı için çalışan
• Rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem faydalı olabilmek için öğrenen
• Hayal gücüne sahip ve sıra dışı düşünebilen
• Sosyal sorumluluğa sahip, çevrelerine ve çevredekilere merhametli, saygılı, sevgi, nezaket duyguları besleyen
• Kendi kültür ve değerini bilen farklılıklara saygılı ve aynı zamanda dünya vatandaşlığı bilincinde kişiler olarak yetiştirmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmektir.

VİZYONUMUZ
Özel Bahariye Anaokulu;
3-6 yaş aralığındaki çocuklara potansiyellerini keşfedip sahip oldukları yeteneklerinde  en üst düzeye ulaşmalarını sağlamak amacıyla Montessori Metodu temel alınarak eğitim sunmakmaktır.