Vizyon & Misyon

Vizyon

Vizyonumuz; üstün nitelikli bir ekip, çağdaş alt yapı ve öncü uygulamaları ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir kurum olarak ülkemize model okullar oluşturmak ve dünyada referans gösterilen uzman eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyonumuz

Eğitim sisteminin her kademesinde öğrenim gören çocuklarımıza akademik bilginin yanı sıra, temel başarılık becerileri eğitimi vererek onları, sosyal ve duygusal  gelişim alanında da hayata hazırlamak,

Eğitim bilimleri alanlardaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara öncülük ederek ve olanak sağlanarak, eğitim-öğretimle ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek,

Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında insanlar yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Üstün nitelikli bir ekip, çağdaş alt yapı ve öncü uygulamaları ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir kurum olarak ülkemize model okullar oluşturmak ve dünyada referans gösterilen uzman eğitim kurumlarından biri olmaktır.

daha detaylı bilgi almak için Hemen Arayın! 05362625381